Partnereink

Kiemelt partnereink

Richter Gedeon NyRt.

A Richter Gedeon NyRt. a 2018-as tanévtől kezdődően a partnerünk, így szeretnénk lehetővé tenni, hogy kurzusunk sikeres elvégzése után ne csak a CRO cégek, hanem a nagy gyógyszergyártók felé is megnyíljon a karrierút. A partnercég monitorcsoportjának vezetője azoknak a végzős diákjainknak a szóbeli vizsgáját hallgatja meg, akik aktívan keresnek állást, és vállalják, hogy teljes bizottság előtt teszik le a záróvizsga szóbeli részét. Egy hallgató a 2018-as tanévben végzők közül már el is helyezkedett a Richter Gedeonnál, neki ezúton is gartulálunk, és büszkék vagyunk arra, hogy sikeresen indul az együttműködés.

Neox Clinical Research

A Neox Clinical Research jelenleg hozzávetőlegesen 200 klinikai szakembert foglalkoztat, főként Kelet-Közép Európában, de néhány EU15 országban (pl. Németország, Ausztria) is, és kiemelkedő tapasztalata van a legkülönbözőbb indikációjú klinikai vizsgálatok terén. Jelenleg intenzíven növeli a Magyarországon végzett klinikai kutatásainak volumenét.

Adware Research Kft.

Annak érdekében, hogy a legkorszerűbb elektronikus CRF rendszereket közvetlenül és gyakorlati foglalkozásokon mutathassuk be a hallgatóinknak, 7 éve stratégiai együttműködést tartunk fent az Adware Research Kft.-vel, mely klinikai vizsgálatok informatikai rendszereinek nemzetközileg elismert fejlesztője és forgalmazója. Szimulációs gyakorlataink során az Adware által fejlesztett speciális szofvereket a hallgatók először a vizsgálóorvos, majd a monitor szerepében is megismerhetik és kipróbálhatják.

PPD

Büszkék vagyunk arra, hogy rövid idő leforgása alatt 4 végzős diákunk is elhelyezkedett új partnercégünknél, a PPD Hungary Kft-nél, amely a kiemelkedően sikeres globális CRO magyar leányvállalata. Mind a 2020-as, mind a 2021-es évfolyamunkból 2 volt hallgatónk kezdheti meg a munkát a PPD-nél 2021 őszén, nekik sok szakmai sikert kívánunk.

További partnercégeink

Apartman Kft.

Oktatótermeinket a legtöbb esetben az Apartman Kft.-től béreljük, így a legtöbb okatatási alkalom a Rubin Wellness és Konferencia Hotelben zajlik. 2017-től már minden diákunk ingyenesen parkol a hotel belső, sorompóval védett parkolójában, és előzetes egyezetés esetén - néhány esetben - a hallgatók a vendéglátás árából is kaphatnak kedvezményt.

Korábbi partnercégeink

Bitrial Kft.

BitrialLogoA Bitrial Kft. Magyarországon és Közép-Európában végez klinikai kutatásokat. Korábban képviselői záróvizsgánkat is meghallgatták, jelenleg lehetőséget nyújtunk nekik arra, hogy "kezdő CRA" pozícióikat frissen végzett diákjainkkal, vagy a korábbi években nálunk végzett hallgatókkal - a CV archívumunkat felhasználva - töltsék be.

Clinical Research Coordination Kft.

A Clinical Research Coordination Kft. klinikai vizsgálatok koordinálásával foglalkozik Magyarországon. Korábban képviselői záróvizsgánkat is meghallgatták, jelenleg lehetőséget nyújtunk nekik arra, hogy kezdő "study coordinator" pozícióikat frissen végzett diákjainkkal, vagy a korábbi években nálunk végzett hallgatókkal - a CV archívumunkat felhasználva - töltsék be.