Partnereink

Kiemelt partnereink

Richter Gedeon NyRt.

A Richter Gedeon NyRt. a 2018-as tanévtől kezdődően a partnerünk, így szeretnénk lehetővé tenni, hogy kurzusunk sikeres elvégzése után ne csak a CRO cégek, hanem a nagy gyógyszergyártók felé is megnyíljon a karrierút. A partnercég monitorcsoportjának vezetője azoknak a végzős diákjainknak a szóbeli vizsgáját hallgatja meg, akik aktívan keresnek állást, és vállalják, hogy teljes bizottság előtt teszik le a záróvizsga szóbeli részét. Egy hallgató a 2018-as tanévben végzők közül már el is helyezkedett a Richter Gedeonnál, neki ezúton is gartulálunk, és büszkék vagyunk arra, hogy sikeresen indul az együttműködés.

Semmelweis Egyetem

Amellett, hogy a monitorképzésünk továbbképzésként történő akkrediátcióját hosszú évek óta a Semmelweis Egyetem végzi, a 2023-as tanévtől már a nyári on-site gyakorlatok szervezésében is aktívan közreműködik, és vizsgálati helyszíneket biztosít klinikai ellátó egységeiben. Cégünk büszkre rá, hogy egy ilyen jelentős múltú és szakmai hírnevű egyetemmel működhet együtt.

Adware Research Kft.

Annak érdekében, hogy a legkorszerűbb elektronikus CRF rendszereket közvetlenül és gyakorlati foglalkozásokon mutathassuk be a hallgatóinknak, 7 éve stratégiai együttműködést tartunk fent az Adware Research Kft.-vel, mely klinikai vizsgálatok informatikai rendszereinek nemzetközileg elismert fejlesztője és forgalmazója. Szimulációs gyakorlataink során az Adware által fejlesztett speciális szofvereket a hallgatók először a vizsgálóorvos, majd a monitor szerepében is megismerhetik és kipróbálhatják.

PPD

Büszkék vagyunk arra, hogy rövid idő leforgása alatt 4 végzős diákunk is elhelyezkedett új partnercégünknél, a PPD Hungary Kft-nél, amely a kiemelkedően sikeres globális CRO magyar leányvállalata. Mind a 2020-as, mind a 2021-es évfolyamunkból 2 volt hallgatónk kezdheti meg a munkát a PPD-nél 2021 őszén, nekik sok szakmai sikert kívánunk.

További partnercégeink

Apartman Kft.

Oktatótermeinket a legtöbb esetben az Apartman Kft.-től béreljük, így a legtöbb okatatási alkalom a Rubin Wellness és Konferencia Hotelben zajlik. 2017-től már minden diákunk ingyenesen parkol a hotel belső, sorompóval védett parkolójában, és előzetes egyezetés esetén - néhány esetben - a hallgatók a vendéglátás árából is kaphatnak kedvezményt.

Neox Clinical Research

A Neox Clinical Research jelenleg hozzávetőlegesen 200 klinikai szakembert foglalkoztat, főként Kelet-Közép Európában, de néhány EU15 országban (pl. Németország, Ausztria) is, és kiemelkedő tapasztalata van a legkülönbözőbb indikációjú klinikai vizsgálatok terén. Jelenleg intenzíven növeli a Magyarországon végzett klinikai kutatásainak volumenét.

Korábbi partnercégeink

Bitrial Kft.

BitrialLogoA Bitrial Kft. Magyarországon és Közép-Európában végez klinikai kutatásokat. Korábban képviselői záróvizsgánkat is meghallgatták, jelenleg lehetőséget nyújtunk nekik arra, hogy "kezdő CRA" pozícióikat frissen végzett diákjainkkal, vagy a korábbi években nálunk végzett hallgatókkal - a CV archívumunkat felhasználva - töltsék be.

Clinical Research Coordination Kft.

A Clinical Research Coordination Kft. klinikai vizsgálatok koordinálásával foglalkozik Magyarországon. Korábban képviselői záróvizsgánkat is meghallgatták, jelenleg lehetőséget nyújtunk nekik arra, hogy kezdő "study coordinator" pozícióikat frissen végzett diákjainkkal, vagy a korábbi években nálunk végzett hallgatókkal - a CV archívumunkat felhasználva - töltsék be.