Akkreditáció

OFTEX továbbképzési pontok

A CRA (klinikai kutatási monitor) képzésünket a Semmelweis Egyetem akkreditálta, az OFTEX rendszerben hozzáférhetővé tette, és a siekresen vizsgázó diákjaink megkaphatják az orvosok/fogorvosok számára előírt továbbképzési rendszerben a tanfolyam után járó 50 pontot.
A határozat pontos szövege: "Értesítjük, hogy [] az egyetem által befogadott Klinikai kutatási monitor (CRA) tanfolyam című, SE-TK/2020.I./00079 kódszámú tanfolyam akkreditált tanfolyam lett. A tanfolyam akkreditált pontértéke: 50 pont"

GYOFTEX továbbképzési pontok

A CRA (klinikai kutatási monitor) képzésünket a Semmelweis Egyetem akkreditálta, a GYOFTEX rendszerben hozzáférhetővé tette, és a siekresen vizsgázó diákjaink megkaphatják a gyógyszerészek számára előírt továbbképzési rendszerben a tanfolyam után járó 40 pontot.
A határozat pontos szövege: "Értesítjük, hogy [] az egyetem által befogadott Klinikai kutatási monitor (CRA) tanfolyam című, SE-GYTK/2020.I./00002 kódszámú tanfolyam akkreditált tanfolyam lett. A tanfolyam akkreditált pontértéke: 40 pont"

FAT akkreditáció

Monitorképzésünket a FAT akkreditálta
Monitorképzésünk 6 modulját a Felnőttképzési Akkreditáló Testület 2011-ben akkreditálta, és az egyes modulok elvégzésével megszerezhető szakmai kompetenciákat definiálta.
Tovább

Az általános klinikai kutatási munkatárs (monitor, CRA) képzésünk a Nemzeti Szakképzési és Felnőttképzési Intézet Felnőttképzési Akkreditáló Testülete által jóváhagyott és akkreditált tanfolyam, melynek akkreditációs lajstromszáma PL-5701. A FAT által jóváhagytt modulok nem épülnek hierarchikusan egymásra, hanem a tanfolyam keretei között párhuzamosan végezhetőek.

A FAT határozata

Akkreditációs tanúsítvány

A FAT akkreditáció alapján végezzük a monitorképzés minőségbiztosítását, melybe beletartozik az oktatók hallgatói véleményezése és az oktatás folyamatos javítása a hallgatói vélemények alapján. A FAT az egyes modulok (tantárgyak) tematikája alapján az elvégzésük után elsajátítható "kompetenciákat" is megállapította, ezek az alábbi linkeken megtekinthetőek. A záróvizsgát úgy állítjuk össze, hogy ezeknek a kompetenciáknak a megszerzését ellenőrizze.

Kompetenciák 1

Kompetenciák 2

Kompetenciák 3

Felnőttképzési intézmény

Monitortanfolyamunkat és tervezett képzéseinket a Közép-magyarországi Regionális Munkaügyi Központ 2010. július 29-én nyilvántartásba vette, és a felnőttképzési tevékenységünket jóváhagyta.