Akkreditáció

Felsőfokú oktatásra jogosult felnőttképzési intézmény

Cégünk a B/2020/006434 nyilvántartásba vételi számon jogosult felsőfokú oktatást végezni az új felnőttképzési törvény (2013. évi LXXVII. törvény) valamint az annak végrehajtásáról szóló kormányrendelet (11/2020 (II.7)) szerint.
Nyilvántartott felnőttképzőként kötünk szerződéseket a hallgatóinkkal és jelentjük le a végzős diákjaink eredményeit a felnőttképzési adatszolgáltatási rendszerbe. Fontosnak tartjuk, hogy a B/2020/006434 számon jogosultak vagyunk a felnőttképzési tevékenységünket kiegészítve a volt diákjaink CRA-ként történő munkavállalását elősegíteni.

Továbbképzési pontok

A 2022-es CRA (klinikai kutatási monitor) képzésünket a Semmelweis Egyetem akkreditálta, az OFTEX rendszerben hozzáférhetővé tette, és a siekresen vizsgázó diákjaink megkaphatják az orvosok számára előírt továbbképzési rendszerben a tanfolyam után járó 50 pontot.
A határozat pontos szövege: "az egyetem által befogadott Klinikai kutatási monitor tanfolyam című, SE-TK/2022.I./00086 kódszámú tanfolyam akkreditált tanfolyam lett. A tanfolyam akkreditált pontértéke: 50 pont"

FAT akkreditáció

Monitorképzésünket a FAT akkreditálta
Monitorképzésünk 6 modulját a Felnőttképzési Akkreditáló Testület 2011-ben akkreditálta, és az egyes modulok elvégzésével megszerezhető szakmai kompetenciákat definiálta.
Tovább

Az általános klinikai kutatási munkatárs (monitor, CRA) képzésünk a Nemzeti Szakképzési és Felnőttképzési Intézet Felnőttképzési Akkreditáló Testülete által jóváhagyott és akkreditált tanfolyam, melynek akkreditációs lajstromszáma PL-5701. A FAT által jóváhagytt modulok nem épülnek hierarchikusan egymásra, hanem a tanfolyam keretei között párhuzamosan végezhetőek.

A FAT határozata

Akkreditációs tanúsítvány

A FAT akkreditáció alapján végezzük a monitorképzés minőségbiztosítását, melybe beletartozik az oktatók hallgatói véleményezése és az oktatás folyamatos javítása a hallgatói vélemények alapján. A FAT az egyes modulok (tantárgyak) tematikája alapján az elvégzésük után elsajátítható "kompetenciákat" is megállapította, ezek az alábbi linkeken megtekinthetőek. A záróvizsgát úgy állítjuk össze, hogy ezeknek a kompetenciáknak a megszerzését ellenőrizze.

Kompetenciák 1

Kompetenciák 2

Kompetenciák 3

Felnőttképzési intézmény

Monitortanfolyamunkat és tervezett képzéseinket a Közép-magyarországi Regionális Munkaügyi Központ 2010. július 29-én nyilvántartásba vette, és a felnőttképzési tevékenységünket jóváhagyta.