Hogyan segítjük diákjaink elhelyezkedését?

Mivel kezdő CRA-ként meglehetősen nehéz elhelyezkedni és számos CRO cég a felvétel feltételéül szabja, hogy a jelentkező rendelkezzen hosszabb (jellemzően 1 éves) tényleges kórházi (ún. on-site) monitorozási gyakorlattal, cégünk elhatározta, hogy a legkiválóbb hallgatók elhelyezkedéséhez segítséget nyújt.

NeoxLogo3Kiemelt partnercégünk a Neox, egy európai CRO, amely jelenleg dinamikusan növeli a jelenlétét Magyarországon. A partnercégek, amellett, hogy részt vesznek az ún. "on-site" és "office-based" gyakorlataink megszervezésében, minden záróvizsgára elküldik képviselőjüket. Amennyiben a diákok hozzájárulnak, a cégek az összesített pontszámukról is kimutatást kaphatnak. Ezek alapján az információk alapján a partnercégek a végzős diákjainkat állásinterjúra hívhatják.

A Neox Clinical Research jelenleg hozzávetőlegesen 200 klinikai szakembert foglalkoztat, főként Kelet-Közép Európában, de néhány EU15 országban (pl. Németország, Ausztria) is, és kiemelkedő tapasztalata van a legkülönbözőbb indikációjú klinikai vizsgálatok terén. Jelenleg intenzíven növeli a Magyarországon végzett klinikai kutatásainak volumenét.

Korábbi partnercégeink:

BitrialLogoA Bitrial Kft. Magyarországon és Közép-Európában végez klinikai kutatásokat. Korábban képviselői záróvizsgánkat is meghallgatták, jelenleg lehetőséget nyújtunk arra, hogy "kezdő CRA" pozícióikat frissen végzett diákjainkkal, vagy a korábbi években nálunk végzett hallgatókkal - a CV archívumunkat felhasználva - töltsék be.

CRClogoA Clinical Research Coordination Kft. klinikai vizsgálatok koordinálásával foglalkozik Magyarországon. Korábban képviselői záróvizsgánkat is meghallgatták, jelenleg lehetőséget nyújtunk arra, hogy kezdő "study coordinator" pozícióikat frissen végzett diákjainkkal, vagy a korábbi években nálunk végzett hallgatókkal - a CV archívumunkat felhasználva - töltsék be.
  • Készítés ideje: